Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

   

Paul Visser is met grote overmacht winnaar geworden van de ronde van Genderen nieuwe stijl. De 29ste ronde van  Genderen  ging voor het eerst over een afstand van 5 EM ook de woensdagavond was anders dan voorgaande jaren. Dit was om de ronde toegankelijker te maken voor zowel wedstrijdloper als recreant. Het parcours was dan ook wat aangepast, het waren ditmaal 2 ronden deels door de bebouwde kom en een groot stuk langs de dijk.

Om 19.45 uur klonk onder droge maar warme omstandigheden het startschot, en de atleten vertrokken pijlsnel voor hun eerste ronde van 4 km.

Er ontstond al snel een afscheiding tussen Paul Visser en een groepje daarachter met oa, Mar Hein van de Wiel (1ste M45), John van Heeswijk (1ste M35) en regiotopper Gerard Lensveld (2de M45). Op een kleine afstand gevolgd door Jaap Stijllaart (1ste M55).

In de 2de ronde ontstonden er wel wat verschillen maar de volgorde bleef ongewijzigd.

Verder presteerden De ARR atleten ook weer naar behoren met podiumplaatsen voor Herbert van Vliet, Jan van Stigt, Jeanette Tolhoek, Wim Kuijpers en Sjaak Hofmans.Ook het zeker het vermelden waard was de 4de plaats M45 voor Johan Roozemond die in de strijd om de snelste man uit Genderen verslagen werd door zijn zoon.

Dit jaar was traditie getrouw de jeugd ook weer met grote getalen aanwezig +- 90 deelnemers. ARR successen  ook daar te melden voor Jesse Tolhoek met een 1ste plaats J-7, Fenna Hoegee met een 3de plaats bij de M1011 en een 2de plaats voor  Ruben Mak  J1215.

De goede organisatie van de ronde van Genderen was in handen van de plaatselijke Oranjevereniging en de Altena Road Runners. Dit loopevenement was onderdeel van de zomerfeesten van Genderen en tevens de 3de wedstrijd Altena Road Circuit.

Volledige uitslag te vinden op de website Altena Road Circuit of via uitslagen.nl

 

Copyright Altena Road Runners © 2017. All Rights Reserved.