Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

   

Afgelopen zaterdag 13 februari 2016 werden de indoor meerkamp wedstrijden voor de jeugd in Dordrecht gehouden. 5  jonge super atleten van de Altena Road Runners deden hier ook aan mee. 

Door de verschillen in leeftijden van de jongens/meisje werd er maar liefst in 4 categorieën gestreden. Natuurlijk om te winnen, maar vooral om het eigen persoonlijk record te verbeteren. En dat is heel goed gelukt. Bijna op alle onderdelen werd dit PR verbeterd.

Jesse Tolhoek en Mathijs Kant deden het vooral goed op het onderdeel balwerpen. Met een afstand van 11 meter gooide Jesse de sterren van de hemel. Phileine Heurter zette haar beste been voor als enige meisje van ARR. Lucas Westland herstelde zich gelukkig snel bij het hoogspringen en sprong uiteindelijk over 85 cm. Benjamin Mak stootte de kogel tenslotte naar 5,81m en sprong ruim 3 meter ver.

Een actieve dag voor alle atleten. Gelukkig werden zij aangemoedigd door een aantal moeders en een oma op de tribune. Zij zorgden er op hun beurt weer voor dat de thuisblijvende achterban en de rest van de jeugdleden  enthousiast werden gemaakt met foto’s en berichtjes via de sociale media. Volgende keer gaan we met nog meer atleten naar de meerkamp!

Meerkamp Dordrecht

 

Copyright Altena Road Runners © 2017. All Rights Reserved.