Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners
Altena Road Runners

     Sponsor Jakko Sport

Medio vorig jaar zijn we gestart met sportmassage in De Inloper. Hiervan wordt inmiddels al volop gebruik gemaakt door een aantal lopers.

Henk van der Nat

 

Sportmasseur Henk: “In het verleden ben ik actief geweest voor voetbalverenigingen in Sleeuwijk, Meerkerk, IJFC in IJsselstein (U), Giessen en Montfoort. Inmiddels heb ik veel cursussen op dit gebied gedaan en ook wel instructie gegeven. Via VV Giessen kende ik ook enkele van de ARR’s en aangezien sportblessures ook daar regelmatig voorkomen, heb ik vorig jaar ook aan hen mijn diensten aangeboden. Dat heeft geresulteerd in een afspraak met het bestuur van ARR en deze hebben we voor 2015 voortgezet.” 

Het maken van een afspraak kan direct bij Henk op nummer 06-1278 4357. Hij is meestal beschikbaar op maandagavond, en soms op woensdagavond. De massages worden gegeven in een kleedkamer in de Inloper.

Ter dekking van kosten wordt per behandeling een bijdrage van € 5,- gevraagd, te voldoen middels aanschaf van een knipkaart. Deze zijn te koop in de Inloper (Jan v. Herwijnen). 

Henk

 

 

User Menu

Copyright Altena Road Runners © 2014. All Rights Reserved.