Nieuws

Altena Road Runners Start op 21 september met de najaars-cyclus van Start To Run

04 september 2019
www.altenaroadrunners.nl
 
Altena Road Runners Start op 21 september met de najaars-cyclus van Start To Run
 
Zoveel excuses om niet te gaan hardlopen
 
“Dat kan ik toch helemaal niet. Ik heb er geen tijd voor. Daar ben ik veel te zwaar voor. Ik ben al zo moe. Straks raak ik geblesseerd. Ik houd dat niet vol. Dat had ik toch veel eerder moeten doen. Dat is veel te duur. Ik vind het doodeng. Ze lachen me vast uit.” Een greep uit de vele excuses die veel mensen zich voorhouden om niet te gaan hardlopen. Begrijpelijke gedachten, maar ze zijn allemaal niet waar. Dat hebben de 100.000 Start to Run deelnemers wel bewezen die de afgelopen jaren zijn begonnen met deze 7-weekse beginnerscursus van de Atletiekunie

Zet daarom al deze excuses opzij en begin met hardlopen. Je bent lekker buiten bezig en je conditie verbeterd. En ook nog bij jou in de buurt Vanaf zaterdag 21 september organiseren wij in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op je eigen niveau ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen .Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen aanvang 19.45 uur.
Na afloop van de cyclus bied de Altena Road Runners, een vervolg cursus aan die streeft erna om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. Ik zie je graag zaterdag 21 september bij sporthal De Jager in Giessen ingang sportvelden. Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar.

 
Voor meer informatie over Start to Run, de dichtstbijzijnde locatie en inschrijven kijk op www.yakultstarttorun.nl
 
Heb je dan nog vragen mail of bel naar: j.herwijnen2@kpnplanet.nl of 06-23554785
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 Meer >
 
 
 

Correspondentieadres:

Atletiekvereniging Altena Road Runners
Eikenlaan 9 
4285 DS WOUDRICHEM
Nederland

Clubhuis:

De Inloper
Sportcomplex De Jager
Jagerspad 26
4283 GM Giessen

Terug naar boven