Nieuws

zaterdag 16 februari 2019, 4e trimloop van het seizoen

16 januari 2019
In de winterperiode wordt door de Altena Road Runners een serie trimlopen georganiseerd. Op zaterdag16 februari is de 4e trimloop van een serie van vijf trimlopen. Deze worden gehouden in het Almbos van Giessen.

Inschrijven is in het clubgebouw van de Altena Road Runners; ‘De Inloper’. Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager. Hier is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen €3,00 per keer (waarvan € 2,- naar een goed doel gaat). 


Volwassenen
 

Start om 14.30 uur
Inschrijven vanaf 13.30 uur in De Inloper, zijkant sporthal De Jager, Giessen
Afstand : Rondjes van 2,1 km Max. 7 ronden 


Jeugd
 

Ook de jeugdleden zijn van harte welkom op de trimloop. Voor de pupillen is een ronde van 500m uitgezet met een maximum van 4 ronden. De junioren mogen 
ook meelopen op het parcours  van de senioren van 2 km, met een maximum van 2 ronden. Voor aanvang van de trimloop wordt voor de jeugd een gezamenlijke warming-up verzorgd en uiteraard staat na afloop wat lekkers klaar in De Inloper.
 

De organisatie is 16 februari in handen van groep 1 en zij zorgen dit keer voor de nodige hapjes en lekkernijen! Doe gezellig mee, en geniet na afloop van een gezellig samenzijn.


 
www.altenaroadrunners.nl
Nieuwe website Altena Road Runners en app Club Assistent Meer >
 
Wil je je duurloop eens op een andere manier beleven, doe dan mee op zaterdag 15 juni aan de knooppuntenloop! Meer >
 
De Altena Road Runners heeft een nieuwe hardloopgroep opgestart.  Meer >
 

Oproep groep 5

07 januari 2019
Naar aanleiding van de oproep van 10 oktober j.l. om een nieuwe loopgroep op te starten het volgende: Veel positieve reacties en 14… Meer >
 
 
 

Correspondentieadres:

Atletiekvereniging Altena Road Runners
Eikenlaan 9 
4285 DS WOUDRICHEM
Nederland

Clubhuis:

De Inloper
Sportcomplex De Jager
Jagerspad 26
4283 GM Giessen

Terug naar boven