Nieuws

Run for Fun, meld je nu aan !

04 september 2019
www.altenaroadrunners.nl

Heb je goede voornemens voor na de vakantie, of ben je al even niet actief aan het hardlopen maar wil je weer in actie komen?!

Altena Road Runners heeft een nieuwe hardloopgroep opgestart, Run for Fun (de naam zegt het al....)

Met deze groep gaan we d.m.v. spel- en loop oefeningen gezellig met elkaar aan het sporten.
We hebben als doelstelling om op een relatief 'rustig' niveau (dat hangt van de deelnemers af natuurlijk), 3 tot 5 km te kunnen hardlopen.

Het is laagdrempelig en iedereen kan eraan meedoen.

Ben je sportief en positief ingesteld en wil je wat aan je conditie doen dan is dit voor jou een uitdaging, kom gerust eens langs.
De eerste 4 weken kun je gratis mee trainen om te kijken of hardlopen wel bij jou past. En afhankelijk van je conditie en ambitie, kun je later ook weer gemakkelijk overgaan naar een andere loopgroep, de trainer zal je daarin desgewenst begeleiden.


We trainen op dinsdagavond van 19.45u tot ca. 21.00u en op zaterdagochtend (tijdens de jeugdtraining), van 09.00u tot ca. 10.00u. We starten vanaf onze clubruimte De Inloper aan de zijkant van sporthal de Jager in Giessen.


Voor inlichtingen kun je contact opnemen met:
Jan van Herwijnen, tel. 06-23554785 of j.herwijnen2@kpnplanet.nl. Of meld je net voor de aanvang van de training bij Dick van Elzelingen, de trainer. (NB dit is een andere groep en training dan de Start to Run waarmee we op zaterdag 21 september weer met een nieuwe groep beginnen. Ook hiervoor kun je desgewenst contact met Jan van Herwijnen opnemen.


Graag tot ziens bij Altena Road Runners !

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 Meer >
 
 
 

Correspondentieadres:

Atletiekvereniging Altena Road Runners
Eikenlaan 9 
4285 DS WOUDRICHEM
Nederland

Clubhuis:

De Inloper
Sportcomplex De Jager
Jagerspad 26
4283 GM Giessen

Terug naar boven