Sportmasseur

Henk
Medio vorig jaar zijn we gestart met sportmassage in De Inloper. Hiervan wordt inmiddels al volop gebruik gemaakt door een aantal lopers.

Sportmasseur Henk: “In het verleden ben ik actief geweest voor voetbalverenigingen in Sleeuwijk, Meerkerk, IJFC in IJsselstein (U), Giessen en Montfoort. Inmiddels heb ik veel cursussen op dit gebied gedaan en ook wel instructie gegeven. Via VV Giessen kende ik ook enkele van de ARR’s en aangezien sportblessures ook daar regelmatig voorkomen, heb ik vorig jaar ook aan hen mijn diensten aangeboden. Dat heeft geresulteerd in een afspraak met het bestuur van ARR en deze hebben we voor 2015 voortgezet.”
 
Het maken van een afspraak kan direct bij Henk op nummer 06-1278 4357. Hij is meestal beschikbaar op maandagavond, en soms op woensdagavond. De massages worden gegeven in een kleedkamer in de Inloper.

Ter dekking van kosten wordt per behandeling een bijdrage van € 5,- gevraagd, te voldoen middels aanschaf van een knipkaart. Deze zijn te koop in de Inloper (Jan v. Herwijnen).
Henk sportmasseur

Correspondentieadres:

Atletiekvereniging Altena Road Runners
Eikenlaan 9 
4285 DS WOUDRICHEM
Nederland

Clubhuis:

De Inloper
Sportcomplex De Jager
Jagerspad 26
4283 GM Giessen

Terug naar boven