Nieuws

Jeugdtrainingen ARR weer van start !

15 mei 2020
www.altenaroadrunners.nl

We kunnen weer beginnen met Atletiek! Als trainers kijken we hier weer erg naar uit en we hopen jullie en de kinderen ook. De trainingen beginnen weer op woensdag 13 mei 2020, zowel op woensdagen als op zaterdagen en voor alle groepen. Wel met wat aanpassingen uiteraard. De pupillen groepen (die zelf onderling geen 1.5 meter afstand hoeven te houden) trainen tegelijk op zowel woensdag als zaterdag. Voor de Junioren geldt wel de 1.5 meter regel en die trainen op aangepaste tijden.

Op woensdagavond trainen we bij ACKC in Almkerk (Sportlaan 3):
18.30 - 19.30: pupillen miniBC
18.30 - 19.30: pupillen A
19.40 - 20.40: Junioren DCBA

Op zaterdagochtend trainen we op het voetbalveld van GRC14 in Giessen (Karbogerd 1):
9.00 - 10.00: pupillen miniBC
9.00 - 10.00: pupillen A
9.15 - 10.15: Junioren DCBA

De 1.5 meter regel geldt uiteraard ook voor ouders en trainers. In de bijlage van de mail vindt u het protocol van de Atletiekunie. Onze toelichtingen hierop:
• Brengen van uw kind(eren) tot het hek en daar afzetten en kinderen kunnen hier hun handen desinfecteren bij aankomst en vertrek.
• Niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training. En ouders mogen niet het terrein op en dus ook niet langs de kant blijven wachten.
• Toiletgebruik in Almkerk alleen uiterste noodzaak. In Giessen hebben we geen toilet, dus ga a.u.b. thuis voor vertrek naar het toilet.
• Mocht u meerdere kinderen hebben in verschillende groepen hebben, dan mogen zij spelen buiten de baan (nogmaals let op, 12+ houdt 1.5 meter afstand).
• Zou u de bijlage van de Atletiekunie goed met uw kind(eren) door willen nemen, zodat zij ook weten waar ze aan toe zijn.

We kijken er erg naar uit om weer (met de nodig aanpassingen) uw kinderen te ontvangen voor leuke sportieve trainingen. We rekenen op uw medewerking en begrip en we hopen ook dat we er samen voor zorgen dat onze jeugd weer lekker kan gaan sporten!

Namens alle jeugdtrainers ARR
Bas de Boer


Atletiekunie checklist

 

 
 
www.altenaroadrunners.nl
In samenwerking met DAK Drunen en ACW Waalwijk willen wij de mogelijkheid om een jurycursus te volgen. Dit is weer een kans om voor… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Correspondentieadres:

Atletiekvereniging Altena Road Runners
Eikenlaan 9 
4285 DS WOUDRICHEM
Nederland

Clubhuis:

De Inloper
Sportcomplex De Jager
Jagerspad 26
4283 GM Giessen

Terug naar boven